Tak Berkategori  

Warga Pakel Demo Gaduk Jakarta, Njaluk Pemerintah Ngerteni Hak Tanah

FaktaNews–Massa hang tergabung neng Rukun Tani Sumberejo Desa Pakel, Kecamatan Licin Unjukrasa reng ngarep Mabes Polri,(17/6/21).

Petani lan Warga Desa Pakel jaluk negoro gelem ngerteni tanah hang dipahami wong kono dirampasan PT Bumi Sari.

Wong Pakel ngarepaken negoro (pemerintah) milu nyetop ‘kriminalisasi’ hang dialami warga Desa Pakel.(*kor/fak).

Baca juga:  Kancané Nyenuk, Wong Siliragung Ditangkep Pulisi

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.