Suratno Nguweni Semangat Ring Festival Sastra Bahasa Indonesia-Jowo-Osing

Fakta News.-(Osing)– Nyurung supoyo seneng dunia sastra kanggo ngalusaken pekerti, seneng moco kanggo merakaken wawasan, hang durung duwe ijazah SMA supoyo milu paket C PKBM.

Saran iki disampekno Kepala Dinas Pendidikan Kabupaten Banyuwangi, Suratno naliko nguweni sambutan mbukak Festival Sastra 3 Bahasa (Indonesia, Jawa lan Using) ring RTH Blambangan, Rabu, (24/05/23).

Jare Suratno, pendidikan iku penting kanggo masyarakat, kadung masyarakat pinter dadi gampang diajak rembukan pembangunan lan rundingan rundinhan nambahi kesejahteraan.

Ratno yo nyampekno kelendi Uga molai digagas Sastra Medura bisa melebu festival.

“Masiyo sing ana MGMP Bahasa Meduro,  tapi mergo wong Medura hang manggon ring kebonan, pesisir lan pasar uga akeh,” jarene.

Baca juga:  Seluar > Celana Pendek
Editor: Makin SH

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *