Misnadi Kepeleh Dadi Ketua BPD Sak Banyuwangi

  • Bagikan

Faktanews.co.id.-(Gedobos Osing)–Misnadi S.H., M.H. kepeleh dadi Ketua Persatuan Asosiasi Badan Permusyawaratan Desa Seluruh Indonesia (PABPDSI) Kabupaten Banyuwangi,(2/6/21).

Sak durunge kepeleh dipercoyo dadi ketua BPD Sak Kabupaten Banyuwangi, Misnadi wis mbagi waktu kereno milu neng akeh organisasi.

Misnadi tau gelem soro berjuang ambi penggila tembong tanah kelahirane Banyuwangi, waktu iku pemerintah Banyuwangi koyok heng ngereken  persatuan tembong kesayangane wong Banyuwangi (Persewangi).

“Waktu iku isun kadang – kadang gowo lontong teko umah hun enggo mangan ambi pemain,”cerito Misnadi ngenget-ngenget pengalamane ambi pemain Persewangi.

Tapi Misnadi nekad baen sak bisone nguati nyelametno sepakbola Banyuwangi.

“Milu kompetisi tau ngalami numpak pickup liwat alas-alas Kalimantan, neng kono isun ambi pemain kudu ngelakoni maen ambi klub Kabupaten Lio hang sak devisi,” jare Misnadi ngenang dadi Manager Tembong Persewangi neng taun 2008 an.(*kin).

Baca juga:  PELAKU HANG NEMBAK NGAWÔR NONG MABES POLRI KEPINGIN EMAKÉ NINGGALAKEN RIBA
  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *