Lare Wadon Hang Ngunggah Video Pesta Pernikahan Neng Bale Deso Temuguruh Ditekani Pak Kades

  • Bagikan

FaktaNews.-(Ono Paran)- Lare wadon inisial ND hang ngunggah video acara pernikahan neng Balai Deso Temuguruh, Kecamatan Sempu, Kabupaten Banyuwangi ditekani wong.

Jare ND, hang nekani iku wong hang duwe gawe resepsi perkawinan anake iku.

“Pak Kades (Asmuni) wau dalu dugi teng griyo kulo, tangled sinten hang ngunggah video hajatan,(pak kades tadi malam mendatangi saya, dan menanyakan siapa yang mengunggah video hajatannya itu,)”ungkap ND, Senin, (12/7/21)

ND, terus terang ngakoni iyane hang ngunggah video iku neng Instagram.

“Pak Kades ngomong, kulo digoleki polisi sebab video niku sampek viral.  (kades bilang bahwa saya dicari polisi, karena video itu sampai viral,)” ungkap ND.

Diberitakaken sak durunge video hajatan neng Balai Deso Temuguruh, Kecamatan Sempu dadi viral mergo dianakaken pas wayah Pemberlakuan Pembatasan Kegiatan Masyarakat (PPKM) darurat Jawa-Bali hang dilaksanaken bareng mulai tanggal 3-20 Juli 2021.

Pesta Kawinan neng Bale Deso Temuguruh, Kecamatan Sempu iku acara kawinan anake Kepala Desa Temuguruh Asmuni, acarane reng dino  Sabtu, 10 Juli 2021 sampek sekitar Jam 6 meh Magrib buru mari.

Gara-gara iku, LSM jaluk ono penegasan hukum pelanggaran PPKM darurat iku.

Polisi Polresta Banyuwangi dikabaraken golek informasi lan bukti hang dibutuhaken kanggo proses hukume.

Saikine Pak Kades Temuguruh lan Camat Sempu, oleh teguran Bupati Banyuwangi, Ipuk Fiestiandani.(*kin/mo).

Baca juga:  Posko Relawan Pasangan Yusuf - Riza Dibuka
  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *