Kancané Nyenuk, Wong Siliragung Ditangkep Pulisi

  • Bagikan

Faktanews.co.id.-(Banyuwangi)– NS Sampek saiki mageh ditahan Pulisi Polsek Banyuwangi,(14/4).

Hotèl Melati hang ono réng Kelurahan Karangrejo Kecamatan Banyuwangi Kota dadi panggon hangg nggarai apes dino iku kanggö warga Desa/Kecamatan Siliragung Banyuwangi.

NS kepileng kagêt moro-moro ono wong-wong mareki lan nggowo iyané iku nyatané pulisi hang wés nyanggong sakat mau.

Serto di peètani masalahé héng weruho NS hang lungguh ning njerô hotel iku mau duduk arep adol awake ďèwèk (Nyenok).

NS iku mulo ngentèni kancané wadon hang indehoi ngelayani tamu bangsané garangan.

Ceritané dadi dowo, NS ngertèni sakmariné kancané RN indehoi ambi garangan metu teko kamar iyané oleh persènan teko bayaran RN Rp. 500 èwu kabare NS oleh 150 èwu.

Wes wes ono baén ceritané wong orép ning alam dunyo iki yak…..

“NS wés dadi tersangka mergo ketemon salah,” jare Kapolsekta AKP. Kusmin, (5/4/21).

Teko Perkoro iku pulisi ngamannk barang bukti, HP Oppo, ATM BCA, picis 100 ewu rupiah, kondom , 2 tablet pil pounstan kuning, 3 kapsullanso prazole, kapsul Rhinos, HP Hammer lan struk atm BCA.

Teko Perkoro iki, NS di songko pasal tumpukan, Pasal 296 KUHP jo pasal 506 KUHP hang ancamane saben pasal iku paling suwi setahun.(***)

Penulis: Pandhu Editor: Makin SH
Diusingaken ambi: Momo

  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *