Ewonan Wong Desek-Desekan Arep Vaksin Massal Neng Gor Tawang Alun Banyuwangi

  • Bagikan

FaktaNews.-Ewonan Wong Desek-Desekan Arep Vaksin Massal menyambut HUT Bhayangkara hang dianakaken Polresta Banyuwangi Neng Gor Tawang Alun Banyuwangi, Sabtu, (26/6/21).

Dideleng teko parekan, Ewonan wong iku heng sabar kepingin mblebu ng lokasi lan daftar Vaksin.

Sak durunge lawang disurung rame-rame Ono hang melong-melong njaluk lawang gerbang gor tawang alun iku dibuka baen.

Sebagian wong iku wes heng kuat desek-desekan ambi wong samping kiri kanan lan teko mburi hang terus nyesel-nyesel surung-surungan.(*).

Baca juga:  Nawi Ono Hang Weruh Ceritone
Penulis: Makin SH.
  • Bagikan

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *